Our Team

Chiropractor, Founder

Dr. Matthew Schaer

Dr. Matthew Schaer is geboren en getogen in het zonnige Zuid Californie. Hij is cum laude afgestudeerd in Sociologie bij University van Californie in Los Angeles (UCLA). Matthew vondt zijn eigen genezing van extreme migraines en hevige pijn bij chiropractie.

Hij was zo versteld en onder de indruk van zijn eigen ervaring dat hij zijn roeping had gevonden; hij studeerde af als Doctor of Chiropractic aan de Cleveland School of Chiropractic in de VS. Het afgelopen decenia heeft Matthew met veel plezier zijn clienten en gemeenschap geholpen naar een gelukkiger en gezonder leven door middel van life coaching en chiropractie.

Matthew volgt een duidelijke filosofie, zowel in zijn privé leven als tijdens het werken: “Eet beter, denk beter, beweeg beter en je zult je beter voelen”. Na zijn vak te hebben beoefend in Zuid Californie verhuisde hij naar eerst naar Duitsland om zich daarna in Nederland in 2010 te vestigen. Matthew leidt op dit moment drie succesvolle bedrijven, allen gericht op de gezondheid.

Matthew heeft een dubbele doctor’s titel in Chiropractie en Botanische Medicijn en gebruikt al zijn kennis en vaardigheden om zoveel mogelijk symptomen en kwalen te bestrijden bij clienten in (en rondom) zijn omgeving. Door middel van geavanceerde manipulaties van het ruggenwervel verbeterd hij voor velen hun levenskwaliteit

Lees Meer

Chiropractor

Dr. Rudy

Dr. Rudy is geboren en getogen in Noord-Italie en hij wist absoluut niets van chiropractie tot zijn 16e. Op zijn 16e heeft hij tijdens het voetballen een ernstige blessure aan zijn rug opgelopen. Dr. Rudy had constant pijn en probeerde van alles om maar van de pijn af te komen. Hij heeft o.a. hele sterke pijnstillers geslikt en ellenlange sessies bij zijn fysiotherapeut ondergaan maar niks zorgde ervoor dat zijn constante pijn verdween.

Op advies van een vriend heeft hij toen een keer chiropractie geprobeerd en dit zorgde vanaf dag een al voor een ongelooflijke verbetering, niet alleen aan zijn rug maar zijn hele lichaam voelde beter.

Dr. Rudy was zodanig onder de indruk van de resultaten van chiropractie en de bijbehorende filosofie dat hij Chiropractic Healthcare is gaan studeren in Barcelona. Met al zijn enthousiasme is hij met een dubbele graad afgestudeerd.
Naast zijn passie voor chiropractie heeft Dr. Rudy nog een andere passie, nl. (beach) volleyball dus wanneer het ook maar een beetje lekker weer is, kunt u hem op het strand terugvinden. Ook heeft Dr. Rudy een talenknobbel maar omdat hij nog niet zo heel lang in Nederland is, is zijn kennis van het Nederlands nog minimaal. Natuurlijk zal dit met zijn talent om een taal eigen te maken binnen de kortste keren veranderen waardoor hij u ineens in het Nederlands zal aanspreken i.p.v. in het Italiaans, Catalaans, Portugees, Frans, Spaans of Engels.

Het motto van Dr. Rudy is: Mens sana in corpore sano (een gezonde geest in een gezond lichaam) en hij voelt dat chiropractie hier de oplossing voor is. Hij hoopt dit motto snel met u te kunnen delen.

Lees Meer

Chiropractor

Dr. Larisha

Dr. Larisha Labuschagne is een 27 jaar oude, in Zuid–Afrika, geboren en getogen Chiropractor.
De laatste jaren heeft zij haar werk gewijd aan het verbeteren van de kwaliteit van leven bij haar cliënten. Dr. Larisha heeft haar chiropractie technieken geleerd en gefine-tuned aan de Universiteit van Johannesburg, tevens heeft zij een Golden Key onderscheiding gekregen.

Dr. Larisha koos voor Chiropractie meteen nadat zij ontdekte hoe effectief het is, hierdoor kwamen haar cliënten in aanraking met een beter en energierijker leven. Positieve energie is heel belangrijk voor haar, hoe opener en meer mensen met haar communiceren, hoe beter zij hen kan helpen.

Op het moment studeert zij Nederlands en hoopt dit binnenkort vloeiend te beheersen. Daarnaast spreekt zij vloeiend Engels en Afrikaans. Haar hobby’s zijn onder meer: tijd doorbrengen met haar pitbull, mountenbiken, schilderen en quality time met haar geliefden.


Dr. Larisha streeft altijd naar de beste hulp voor haar cliënten om zo ongemakken te verlichten. Zij houdt ervan om bovenop de laatste ontwikkelingen te zitten en haar Chiropractie technieken te verbeteren. Dr. Larisha kijkt er naar uit om haar best te doen voor elke client die zij ziet.

Lees Meer

Chiropractor

Nico Weiler

Born in Singapore and raised in south Switzerland but have German roots.
Having lived in different countries I can speak German, Italian, English, Spanish, and hopefully Dutch soon.

After my first shoulder dislocation playing Waterpolo, I discovered chiropractic at 17 years old which helped me to reduce the pain and to stabilize the shoulder. I did not just have benefits for my shoulder but my entire body. I was surprised how a single adjustment can change people’s lives.


For this reason, I started to study chiropractic and graduated from Mc Timoney College of Chiropractic.

Apart from chiropractic, my hobbies and passions are playing Waterpolo watching football, and cooking.

I’m always trying to improve my art, philosophy, and science about chiropractic by doing so I will find the best chiropractic technique suitable for every human being.

Lees Meer